biografie

In de periode 1979-1991 volgde Arno klassiek-pianolessen en algemene muzikale vorming aan de Zeeuwse Muziekschool te Hulst.
Na zijn middelbareschooltijd verhuisde hij naar Breda om daar aan de Hoge School West-Brabant de studie werktuigbouwkunde te volgen.
Ondertussen verdiepte hij zich steeds meer in de jazz- en geïmproviseerde muziek. In die periode bracht hij meer uren door achter de piano dan voor z'n studie verstandig was.
In 1996 besloot hij dan ook om zijn pianospel en muzikale kennis te verdiepen aan het conservatorium in Utrecht. Arno volgde hier pianolessen bij Bert van den Brink, Jeroen van Vliet en Jasper van 't Hof.
Tijdens deze studie heeft hij diverse masterclasses en workshops gevolgd van o.a. Enrico Pieranunzi, Fred Hersch, Kenny Werner en Hein Van de Geyn. In oktober 2000 heeft hij z'n eindexamen piano met goed gevolg afgelegd.

Arno heeft tijdens optredens en/of sessies gespeeld met o.a.:
Roy Hargrove, Toots Thielemans, Ira Coleman, Alvin Queen, John Engels, Jan Menu, Rik Mol, Paul van der Feen, Hein Van de Geyn, Hans van Oosterhout, Bart de Nolf, Ab Baars, Pieter Bast, Jasper van Hulten, Arno Krijger, Rob van de Wouw, Oleg Fateev, Astrid Nijgh, Liliane Saint-Pierre, Sophie van Everdingen en Babette van Veen.

Hij verzorde o.a. voorprogramma's voor Dee Dee Bridgewater, Ivan Paduart en Bob Malach.

Vanaf 2004 tot eind 2006 maakte Arno deel uit van de Lamaketta's.